dimecres, 5 de juny de 2013

INAGURADA LA RAMBLA ALLEGRA
Hem inaugurat la Rambla Allegra. Volem que sigui un lloc de trobada pels nostres clients, els seus familiars i els sabadellencs.

Fotografia, art, manualitats i somriures. Aquests seran els elements que s’hi trobaran combinats per aconseguir-ho.

La Rambla acostuma a ser a totes les poblacions un carrer ample per on els vilatans i els de fora vila passegen tranquil·lament tot gaudint. Això és exactament el que volem que sigui la Rambla Allegra.

La Rambla Allegra és un espai ampli, còmode i amb llum natural situat a la planta -1 del Complex Residencial Allegra. Està articulada en tres espais:Allegra Art és un espai per fer exposicions temporals tant de fotografia com de pintura. A la inauguració s’hi trobarà una exposició de 18 fotografies dels artistes sabadellencs del Departament de Fotografia de les agrupacions P. Narcís Giralt. Els diversos autors tracten la temàtica de les flors i la primavera. Plaers petits que en moments com els actuals ens fan redescobrir l’essència i el valor de moltes coses que de vegades les donem per fetes i no les gaudim per falta de consciència.

Allegra Creativitat és un espai per que els nostres residents mostrin el nivell de qualitat de les manualitats que realitzen a Allegra. A banda de la vessant estètica/ lúdica es pretén transmetre al públic en general quins objectius els nostres professionals aconsegueixen potenciar amb cada activitat.

Allegra Moments: En aquest espai es mostra a través d’imatges el dia a dia dels nostres residents i la qualitat de vida que estem compromesos a oferir.


Amb aquesta nova iniciativa volem fer un pas més amb el motor que ens mou, el estar Compromesos amb la Gent Gran. Els esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada