dijous, 13 de juny de 2013

L'ALCALDE DE SABADELL VISITA ALLEGRA


Juan Carlos Sánchez, alcalde de Sabadell, junt amb la Regidora de Salut i del Programa
Gent Gran, Cristina Moreno, han visitat Allegra.


El motiu d’aquesta visita va ser presidir la cloenda del programa commemoratiu del cinquè aniversari de l’obertura d’Allegra. S’han realitzat més de 40 activitats diferents buscant la complicitat i diversió de residents, familiars i professionals. Destaquem un parell dels actes més significatius de les  últimes setmanes:
 
La participació en una parada a la Fira de Sant Jordi on els residents d’Allegra oferien unes boniques roses de paper i uns petits llibrets amb la llegenda de Sant Jordi fabricats a ma per ells mateixos durants moltes setmanes. Van ser els pròpis residents d'Allegra i de Vitamagna els que van atendre la parada durant tot el dia. L'èxit de la iniciativa, que va sorgir dels pròpis residents, va ser total. L'import de la recaptació es destinarà 100% a la propera Marató de TV3.
També s’ha inagurat la Rambla Allegra. Un espai obert a la ciutat on es poden veure tota mena de treballs manuals dels propis residents, les fotografies del dia a dia i un àrea per exposar fotografies o pintura de diversos artistes locals.

En el seu parlament l’alcalde va transmetre als residents la seva satisfacció per la qualitat assistencial d’Allegra i de les seves instal·lacions, que les coneix bé, ja que va participar a l’acte de col·locació de la primera pedra, a la inauguració i en una altra visita institucional. A sota podem veure la fotografia de l'any 2006 on el Sr. Sánchez com regidor d'Urbanisme deixa testimoniatge durant l'acte de col·locació de la 1ª pedra d'Allegra.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada