dijous, 14 de novembre de 2013

RAMBLA ALLEGRA: NOVA EXPOSICIÓ

Compromesos amb la gent gran

Fa uns dies vàrem inaugurar una nova exposició de fotografia a la Rambla Allegra. El Dr. Miquel Travería, l’autor, mostra un conjunt de magnífiques fotografies de paisatges Irlandesos. 

Exposició fotografia Dr. Travería

"Un recull d'imatges d'Irlanda i d'Irlanda del Nord, que he visitat en dues ocasions i em deixa bons records. Pels seus encisadors paisatges i la bonhomia dels seus ciutadans.

El clima és molt canviant i en un mateix dia pots gaudir gairebé de les quatre estacions, el que el fa fotogràficament molt atractiu

Només desitjo que aquestes imatges ho reflecteixin"                                                                          Miquel Travería

Residents, familiars i convidats a la inauguració
A la inauguració hi van assistir a banda de l’autor i la seva esposa, representants de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) aficionats a la fotografia de Sabadell i evidentment residents d’Allegra i els seus familiars. El Diari de Sabadell en va fer una ressenya de l’acte a la RamblaAllegra.

La Rambla Allegra és un espai obert a la ciutat. Te com objectiu que flueixi la vida i les relacions entre els residents d’Allegra, les seves famílies i els sabadellencs en general. En aquest link en poden conèixer millor aquesta mostra del compromís de la Residencia Allegra amb la Gent Gran i Sabadell.

http://allegraivitamagna.blogspot.com.es/2013/06/inagurada-la-rambla-allegra.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada