dimarts, 17 de desembre de 2013

MILLORAR AUTONOMIA PERSONAL = MILLORAR QUALITAT DE VIDA


Consells pràctics per millorar l’autonomia personal.


A Allegra, contínuament pensem com millorar la qualitat de vida de les persones a la tercera edat. Per aquest motiu hem publicat un tríptic amb consells molt pràctics i senzills per que els familiars puguin ajudar als residents quan surten de la Residència per anar a casa, a un restaurant, etc.

Allegra, en el seu concepte d’atenció centrada en la persona i promoció de l’autonomia personal, aposta clarament per implicar tant als residents com als familiars en el seu estat de salut i capacitat funcional.

D’aquesta forma, volem que residents i familiars sàpiguen, entenguin, i practiquin aquells exercicis que més els afavoreixin en el seu estat funcional i de salut, permeten alhora una millora de la seva autonomia personal.

Com poden veure, les indicacions són molt senzilles i es basen en les mobilitzacions i exercicis que els nostres residents realitzen en el dia a dia, dirigits pels nostres professionals.

Aquests consells segueixen la màxima de “no facis tu el que poden fer ells”, i per tant, amb una mínima ajuda per part nostra i seguint les indicacions del tríptic, estarem col·laborant no només a que el seu familiar estigui més còmode, si no al manteniment de la seva autonomia.

 
Són consells generals que serveixen per a tothom, però com sabem que les persones no són iguals, els nostres professionals estan a la seva disposició per tal d’aclarir els dubtes que puguin sorgir i especificar quins moviments són més adients per cada resident.

No dubtin en descarregar-se aquest document que ha estat elaborat per la Unitat Funcional d’Allegra, formada per tres fisioterapeutes i una terapeuta ocupacional. Per més informació , no dubtin a contactar amb nosaltres, sigui presencialment al nostre despatx, per telèfon o bé per EMail

Unitat Funcional
Allegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada