dimarts, 7 de gener de 2014

COM A CASA, ENLLOC


Apropem els professionals d’Allegra a casa seva


Sabem que en moltes ocasions el millor lloc per les persones grans és casa seva. Cal però que aquesta estigui adaptada a les seves necessitats específiques.

L’equip professional d’Allegra, amb la seva vinculació amb el nostre lema “Compromesos amb la gent gran”, fa un pas endavant i s’ofereix per prestar part dels seus serveis a les seves llars.

L'autonomia personal per la realització de tasques quotidianes bàsiques com vestir-se o alimentar-se, son importants pel nostre dia a dia. L’aparició de limitacions d'aquestes capacitats degut a diversos factors, pot implicar, en la majoria dels casos, un sentiment de pèrdua d'autoestima que pot afectar a l'estat d'ànim.

Per això, un bon assessorament en cóm podem salvar aquestes dificultats, ens pot fer millorar el nostre estat d’ànim, al mateix temps que ens farà ser més autònoms.

La Teràpia Ocupacional busca aconseguir la màxima autonomia de les persones dependents
i recolzar i formar als seus familiars i cuidadors per facilitar la seva tasca. És per això, que aquest nou servei està liderat per la nostra terapeuta ocupacional, Marta Heredia, que serà l’encarregada de fer la valoració i assessorament pertinents. Amb la seva àmplia experiència podrà proposar solucions individualitzades per que les persones grans puguin seguir residint al seu domicili conservant un elevat grau de confort i seguretat.

"L’escoltarem, aconsellarem i orientarem en la selecció de les solucions més adaptades a la persona i al seu habitatge" diu Marta Herdia

Les solucions poden anar des de les més senzilles i pràctiques com la lupa de lectura, fins a la
implantació de les tecnologies més innovadores com la domòtica.
No dubti a contactar amb nosaltres, sigui per tlf, email o presencialment en el nostre centre.


EQUIP D’ALLEGRA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada