diumenge, 16 de febrer de 2014

ALLEGRA: Centre actiu, obert i proper


El nostre Compromís amb la Gent Gran de Sabadell


Com bé saben els nostres usuaris i les seves famílies, Allegra és un concepte innovador, professional, proper i modern de Residència de Tercera Edat situat a Sabadell i connectat amb l’activitat social i cultural de la ciutat.

Amb la nostra activitat diària volem demostrar als nostres clients i a les seves famílies que som fidels al nostre màxim objectiu: Compromesos amb la Gent Gran.

És per aquest motiu que oferim una atenció especialitzada i professional, totalment adaptada a les necessitats de cada persona. Un dels pilars del nostre model de funcionament és poder oferir als nostres clients activitats, que els permetin enfortir les seves habilitats i gaudir del seu temps de lleure, alhora que també els hi afavorim mantenir la seva xarxa de relacions socials com crear-ne de noves, dins i fora del centre

Aquestes activitats es personalitzen segons les capacitats i funcionalitat  de cada usuari, determinant-li una actuació individualitzada, sigui realitzada de forma individual o bé en grup. Totes aquestes activitats són dirigides per professionals altament preparats i motivats. Professionals amb experiència en el sector  que constantment busquen la innovació per tal de seguir proposant activitats i atenció a l’alçada dels nostres residents.

 Les activitats s’estructuren al voltant de l’enfoc biopsicosocial de la persona, contemplant a cada individu des de la seva vessant física, psíquica, social i de valors, fent que al llarg de la setmana hi hagin diverses activitats centrades en l’activitat física, cognitiva i funcional així com la participació en activitats comunitàries per fomentar la relació social. Al document adjunt poden veure l’horarid’atenció i activitats que realitzen els nostres professionals al llarga de la setmana.


La ubicació plenament urbana d’Allegra fomenta la independència dels nostres clients. En aquest sentit, no només es realitzen activitats dins el centre, sinó que també s’organitzen sortides, passejades, assistència a actes externs, etc, ...


Equip professional

Allegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada