divendres, 28 de març de 2014

Formem i ens formem, ... contínuament

Allegra: esperit de formació continua


Confuci va dir: “Diga’m i ho oblidaré; ensenya-m’ho i ho entendré; deixa’m fer-ho i ho  aprendré”.

Per poder portar al màxim el nostre compromís amb la gent gran i seguir oferint la millor qualitat de servei, cal seguir formant-se. Garantir que l’equip d’Allegra segueixi tenint el màxim nivell formatiu, requerixi seguir estudiant i formant-se.

Per aquest motiu Allegra ha subscrit convenis amb diferents entitats punteres i referents en l’àmbit de la gent gran, com són Fundació Alzheimer Catalunya, FISS, Acra,... per rebre la seva expertesa i coneixament amb diversos programes formatius.

Seguint la dita de Confuci, Allegra també és un centre formatiu. Posem a disposició de diferents Escoles professionals del sector, l’experiència i coneixaments del nostre equip, així com les nostres instal·lacions. Mitjançant la pràctica i l’orientació, ajudem a que els estudiants actuals en un futur proper siguin professionals referents en l’atenció a les persones grans.

Tenim diversos convenis amb entitats formadores.

  • En l’àmbit de la gerocultura tenim conveni amb el Vapor Llonch de Sabadell (vinculat a l’Ajuntament), Institut Ribot i Serra, Institut Jaume Viladoms, Institut Obert de Catalunya i Ajuntament de Badia del Vallès.

  • En l’àmbit de la fisioteràpia, acollim als estudiants de la Escola Universitària Gimbernat, adscrita a la UAB
  • En l’àmbit de la infermeria, amb l’Ajuntament de Sta. Perpetua de la Moguda
  • En l’àmbit de la psicologia amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

En l’afany de millora continua i d’aprendre dels millors, participem de forma contínua en diferents estudis d’investigació, a càrrec de l’Institut de l’Envelliment de Barcelona, per tal d’ajudar a la recerca i millora de l’atenció a la gent gran.

Som un centre formador i formatiu, amb constants ganes d’aprendre i a l’hora donar a conèixer la nostra tasca. En aquest sentit ens satisfà enormement que Sílvia Mateu, la nostra psicòloga hagi participat recentment a les prestigioses VIII Jornades Interdisciplinarsde residències de gent gran amb una ponència va girar al voltant de la tasca del psicòleg en una centre residencial.

Seguin el model de Confuci, continuarem fent coses per seguir aprenent.
Equip Allegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada