dijous, 10 d’abril de 2014

Apartaments amb serveis Vitamagna

Tercera edat Sabadell
Opinió de la Sra. Costa (resident de Vitamagna)

Vitamagna:Espai d’envelliment actiu

Vitamagna és un conjunt de 27 apartaments de lloguer amb serveis per a persones grans, amb una clara orientació i objectiu: ser un espai d’envelliment actiu. Per tant, oferim als nostres clients  tres elements bàsics per continuar sent persones grans y actives: 
  • Qualitat de vida
  • Seguretat 
  • Independència.


Gaudeixi de casa seva
Qualitat de vida:  El manteniment  de la xarxa social, la possibilitat de seguir gaudint de les aficions i descobrir-ne de noves son factors clau per que les persones grans gaudeixin d’un envelliment de qualitat.

Es per això que a Vitamagna organitzem  un seguit d’activitats culturals i lúdiques, com ara tallers, excursions, visites a museus i teatres per tal que els residents segueixin gaudint de tot allò que els agrada. Viure a Vitamagna és viure com  a casa seva, però amb més comoditat per a vostè, per seguir rebent amics i familiars o fer celebracions familiars en menjadors privats o be al seu apartament.
Envelliment actiu Sabadell
Tallers diversos

Seguretat: Els nostres clients tenen la seguretat de què els espais, la infraestructura i l’equip humà, estant pensats, fets i atents a totes les necessitats que puguin tenir.
Envelliment actiu Vitamagna
Apartaments amb totes les comoditats


Els apartaments tenen els banys adaptats i, els terres antilliscants. Tots els espais (tant privats com comuns)  son oberts i sense barreres arquitectòniques, amb videovigilància a les zones comuns  i la presencia d’una Coordinadora a recepció al seu servei. A Vitamagna tot està pensat per a la seguretat i pel  manteniment de l’autonomia dels residents.
Apartaments amb Serveis Vitamagna
El Sr. Gallardo ens parla de la independència de la seva mare
Independència: A Vitamagna els nostres clients son independents, però mai estan sols si ho desitgen. Les confortables zones comuns tenen diversos espais per compartir aficions (jocs, tertúlies, lectura, pel•lícules, converses, manualitats, ...). 
Amb les activitats programades de fisioteràpia, psicologia i educació social, aconseguim preservar  la màxima autonomia física i cognitiva per a mantenir la independència dels residents de Vitamagna.

Vitamagna forma part del Complex Residencial per a gent gran Allegra, però amb un accés, recepció i  funcionament  independents. Que la residència de tercera edat Allegra estigui dins el mateix complex que els apartaments Vitamagna, ens permet oferir la seguretat d’atenció i el servei dels seus professionals en cas que algun client dels apartaments ho necessiti. Ja sigui de forma programada (rehabilitació per fisioterapeuta, seguiment mèdic, ...) o per cobrir alguna urgència les 24 hores del dia i 365 dies a l’any, només premen un botó.


Equip Vitamagna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada