dilluns, 5 de maig de 2014

Sisè Aniversari

Sisè aniversari Allagra Sabadell
Celebrem el nostre sisè aniversari

Un any més junts, ... i ja en son sis!!


Aquest mes de maig de 2014, Allegra compleix 6 anys des del primer dia que va obrir les portes per acollir a tota aquella persona que vulgui conviure amb nosaltres.

Per aquest sisè aniversari, residents, familiars i treballadors, hem preparat tot un seguit d’activitats al llarg de tot el mes de maig, seguint els eixos principals del que és la vida a Allegra:

Tercera Edat Sabadell. Sisè aniversari
Programa d'actes del 6è Aniversari d'Allegra
SGaudir: Actes especials per fruir del bon temps a l’aire lliure, de la salut que mantenim i de les famílies. Actes molt diversos que van des de actuacions musicals com una  Cantada d’havaneres a càrrec del Grup Montjuïc, la visita de La Tuna de la Dret, ball de la mà de l’Escola de Dansa, una magnífica actuació dels nostres amics Cuca Arraut & Gustavo Bataglia, passant per un Cicle de cinema en homenatge al gran Clark Gable, gaudint del menjar en unes Jornades gastronòmiques, una especial Exposició de pintura ....tot pensat per gaudir dels 5 sentits.

Aprendre: veurem els astres que ens visiten a les nits en una Sessió d’astronomia, aprendrem què significa fer-se gran de la mà d’una gran professional com és la Sra. Pilar Porcel i la seva xerrada “Caminant amb la Gent Gran”; I farem una nova Jornada exclusiva per a professionals del sector, de la mà de la Fundació Alzheimer Catalunya. 

Allegra Sabadell tercera edat
Actuació de la Coral Allegra
Celebrar: Viure Allegra és una festa i com tota bona festa tindrem una Cercavila amb grallers i capgrossos. I al ser un aniversari cal un pastís i per tant la tradicional Bufada d’espelmes, a més, farem un Dinar especial d’aniversari que inaugurarà el mes de celebracions.

Compartir: I com que viure és compartir, volem compartir la nostra alegria amb tots i per tant farem una gran Festa infantil amb grup d’animació, la nostra Coral Allegra actuarà conjuntament amb la Coral Renaixença, farem un Agility (circuit amb obstacles) amb l’ajuda dels residents i dels gossos que cada dimarts venen a fer teràpia assistida, i moltes coses més...

Allagra Tercera Edat Sabadell
Els esperem per celebrar el nostre aniversari
Al programa adjunt podreu veure en detall tota la programació. Hi ha activitats per a totes les edats i tots els gustos. Us convidem a seguir el dia a dia de l’Aniversari a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter)
Ens agradaria que com els Aniversaris anteriors vinguéssiu a compartir amb nosaltres el màxim nombre d'activitats. Els residents i tots els professionals han dedicat molt esforç i il·lusió en la seva preparació. Us hi esperem!

Isaac Rubio

Director del Complex Residencial Allegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada