dimecres, 29 d’abril de 2015

7è Aniversari Allegra: Una festa de tothomEl proper dia 4 de maig comencen els actes de celebració del 7è aniversari d’Allegra i dels Apartaments Vitamagna


Per nosaltres és un plaer organitzar cada any un conjunt d’activitats per celebrar que continuem treballant per als nostres residents, per facilitar-los la vida, per continuar fent que Allegra sigui casa seva i donar-los el millor servei. 


Com cada aniversari hem programat diferents activitats relacionades amb la música, el cinema, la dansa, la cuina i la màgia.


En relació al cinema durant tres dimecres projectarem diferents pel·lícules dins del  Cicle dedicat a Frank Sinatra en commemoració al centenari del seu naixement. Sessions de cinema acompanyades de crispetes que els nostres residents deleixen amb entusiasme.


Pel que fa a la cuina, farem un taller de receptes i també hi haurà dos dinars temàtics dedicat a cuines del món. La cuina grega i la cuina xinesa, una experiència pels sentits.


La música, sempre molt present en totes les activitats de la residència perquè els residents així ens ho demanen. Enguany podrem gaudir, d’entre altres, de l’actuació de playback del Grup Som i Serem, de l’actuació del grup Amics de l’Acordió, de la nostra estimada Tuna de Dret amb la que els residents gaudeixen molt. I d’una nova actuació a càrrec del Grup Zarzuelumque ben segur ens evocarà cançons d’abans i que són tan conegudes.

Des de fa temps sempre en els actes del nostre aniversari comptem la Dansa, enguany tornaran a venir a ballar per nosaltres els alumnes de les escoles de dansa “el Gimnàs” i “Mònica Escribà”. Ens agrada molt poder compartir aquestes estones amb els nens i nenes que venen a mostrar-nos el seu art. També tindrem una gran Ballada de Sardanes al jardí.


Com no podia ser d’una altra manera, tindrem un Agility amb els nostres estimats i amics de Curecan, els gossos que cada dimarts venen a fer teràpia assistida amb animals i tan bons moments ens deixen.

I aquest any tornarem a comptar amb els Capgrossos de Barberà amb les seves danses i les seves gralles.


I com a novetat tindrem una actuació de màgia i humor a càrrec de “Màgia Sabinni”que esperem que sigui tot un èxit.


Estarem de celebració fins el dia 23 de maig gaudint de tots aquests actes i de tots aquells i aquelles que ens vulgueu acompanyar en aquesta festa.


Tots els treballadors d’allegra posem un granet de sorra perquè la il·lusió de continuar fent una bona feina no es perdi i la celebració del nostre 7è aniversari és una mostra d’aquesta il·lusió.Us hi esperem a tots!!!!Sílvia Mateu
Coordinadora Assistencial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada