dijous, 16 d’abril de 2015

Sant Jordi solidari


Ja som a la primavera i ja s'apropa la festa més entrenyable per a tothom, Sant Jordi.

És el dia del llibre i de la Rosa, de l'amor, del sortir al carrer a gaudir d'un dia emocionant i màgic.

A Allegra, Sant Jordi és un dia molt especial i aquest encara ho serà més.

Per què? Doncs perquè aquest any fem un Sant Jordi excepcional i solidari. Ara mateix us ho expliquem.

A principis d'any vam signar un conveni de col·laboració amb l'Associació de Persones Sordes de Sabadell, en el que un dels punts és la cessió de l'espai del gimnàs de Vitamagna per a que els socis facin activitat física, i arrel d'aquesta col·laboració va sorgir la idea de fer una activitat conjunta per Sant Jordi.


Socis de l'associació i residents d'Allegra treballarien conjuntament en la fabricació d'un cistell amb dues roses de paper, per tal de posar-les a la venda aquest dia tant especial.

Dit i fet, la idea es va transformar en realitat, com podeu veure en les fotos que acompanyen aquest text.

L'associació va veure oportú demanar a l'Ajuntament de Sabadell un espai per tal de poder posar una paradeta i fer difusió de la tasca feta conjuntament, i poder vendre els cistellets, amb l'objectiu de poder recaptar fons per l'associació, com també, com sempre hem fet des d'Allegra, fer un donatiu a la Marató de TV3 d'enguany.

I així serà!! L'Ajuntament de Sabadell ha tingut a bé de cedir-nos un espai per poder posar la parada, i aquest espai serà a la Rambla de Sabadell número 74.

I a quin preu es posa a la venda els cistellets? Aquest fet s'ha posat a debat entre els nostres residents, i per votació, s'ha escollit el preu de 3,5€ per cada cistellet. Un preu simbòlic, amb molta càrrega emocional i solidària.

Així doncs, ja ho sabeu, us esperem el dia de Sant Jordi, a la Rambla de Sabadell número 74, de 10 del matí a 20.30h del vespre, per tal que vingueu a recollir el vostre cistellet per 3,5€, que seran destinats, com us hem dit, a l'associació i a la Marató de TV3

Una acció solidària en una dia tan senyalat.

Però la celebració de Sant Jordi no només queda aquí. Començarem a celebrar-lo el dimecres 22 d'abril al matí fent una petita festa oberta a tothom al gimnàs d'Allegra amb els següents actes:
  • Cantada de la coral conjuntament amb treballadors
  • Recital de poemes
  • Escenificació de la llegenda de Sant Jordi.
  • Aperitiu.
Així doncs, no teniu excusa, US HI ESPEREM A TOTS!!

Lena Ambrós
Educadora Social

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada