dilluns, 3 d’agost de 2015

La Rambla Allegra: Espai de cultura obert a tothom.

Sabadell, Allegra, Vitamagna,


Com passa el temps, oi? 

Aquesta frase sovint la utilitzem quan volem subratllar un fet que, per cotidià, ens fa oblidar des de quan l'estàvem gaudint.

És el que ens succeix amb el nostre Espai Rambla Allegra 

Doncs sí, com passa el temps. Fa més d'un any que la Rambla Allegra està funcionant, amb els seus tres espais, Allegra Art, Allegra Creativitat i Allegra Moments, a ple rendiment i fent-nos gaudir a tots.

L'Espai Allegra Creativitat és l'espai més enfocats a mostrar l'art, la creació e innovació que neix dels nostres residents, en els tallers que realitzem setmanalment. 

I com bé sabeu, l'Espai Allegra Moments, és l'espai on intentem reflectir amb fotografies penjades en el mural els moments especials, màgics, íntims, alegres, que són molts i dificils de resumir en imatges.
Unió excursionista Sabadell, Allegra, Vitamagna, Gent gran

Però l'Espai Allegra Art, l'Espai  Allegra Art ens té el cor robat.

Per què? Doncs per ser una referència cultural molt important per als nostres residents i per tots aquells artistes que han exposat la seva obra.

Hem tingut exposicions de fotografia, exposicións d'art benèfiques i de diferents tipus d'associacions, de pintura, de pintors professionals i d'obres d'art dels mateixos residents. 

Gairebé 20 exposicions diferents han passat pel nostre espai.
Adaptació, integració Sabadell, Allegra, Vitamagna


Poder obrir els espais del nostre centre a persones de fora per tal d'ensenyar la seva creativitat, ens fa sentir a tots els que formem part d'Allegra (residents, equip humà i familiars)  molt i molt especials:
  • Ens fa sentir que formem part del circuit cultural i del moviment intelectual de Sabadell.
  • Ens permet ensenyar casa nostra i compartir-la amb la resta de ciutadans sabadellencs.
  • Ens integra dins de l'activitat de la ciutat, i se'ns visualitza com una entitat més al servei de la ciutadania
  • I el que és més important, normalitza el fet de viure en una residència, donat que ens permet seguir gaudint de la cultura i de l'actualitat cultural de Sabadell, malgrat les  limitacions de moviment que puguem tenir.
Gent gran, demencia Allegra, Sabadell, Vitamagna

Com passa el temps! I que no deixi de passar per tal de poder seguir gaudint d'aquest espai, tan nostre i tan vostre, tan de Sabadell.

Equip Allegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada