dimarts, 24 de maig de 2016

8è Aniversari d'Allegra: música, tallers, teatre, cinema... i molt més!

Aquest dimarts 17 de maig han començat els actes de celebració del 8è aniversari d’Allegra i dels Apartaments Vitamagna. 


Per 8è any consecutiu hem organitzat un conjunt d’activitats per celebrar que continuem treballant per als nostres residents, per facilitar-los la vida, per donar-los el millor de nosaltres i per continuar fent que Allegra sigui casa seva i se sentin confortables i a gust. 


Com cada aniversari hem programat diferents activitats on hi hagi una mica de tot, Hi haurà actuacions musicals, de teatre, de màgiaballs de saló i molt més.

En relació al cinema durant aquest aniversari projectarem diferents pel·lícules dins del  Cicle dedicat a Audrey Hepburn. Les nostres sessions de cinema sempre van acompanyades de crispetes que els nostres residents deleixen amb entusiasme.


Pel que fa a la cuina, farem dos tallers, un de tapes i un altre de trufes, tots dos per llepar-se'n els dits! També com cada any, hem instaurat la tradició dels dinars temàtics; enguany serà un dinar temàtic del Marroc, una experiència pels sentits.


La música, sempre molt present en totes les activitats de la residència perquè els residents així ens ho fan saber. Enguany podrem gaudir, d’entre altres, de l’actuació de playback del Grup Som i Serem, de l’actuació del grup Amics de l’Acordió, de la nostra estimada Tuna de Dret amb la que els residents gaudeixen molt. De les cançons de Cuca Arraut  i com sempre dels nostres amics del Grup TramuntanaDes de fa temps sempre en els actes del nostre aniversari comptem la Dansa, i  enguany tornaran a venir a ballar per nosaltres els alumnes de les escoles de dansa “el Gimnàs” i “Mònica Escribà”. Ens agrada molt poder compartir aquestes estones amb els nens i nenes que venen a mostrar-nos el seu art. També tindrem una demostració de balls de saló a càrrec del Grup Pas a Pas.


Com no podia ser d’una altra manera també tindrem un Agility amb els nostres estimats i amics de Curecan, els gossos que cada dimarts venen a fer teràpia assistida amb animals i tan bons moments ens deixen.I aquest any tornarem a comptar amb els Capgrossos de Barberà amb les seves danses i les seves gralles


I com a novetat tindrem una actuació de teatre: Contes de la Lluna que esperem que sigui  un gran èxit.

Per altra banda, als apartaments a part de guadir de totes aquestes actuacions també tenen programats d’altres tallers i activitats exclusives. Aquest any com a novetat hi haurà una sessió de ioga i una xerrada de tastet de filosofia.La festa tot just acaba de començar! Estarem de celebració fins el dia 5 de juny gaudint de tots aquests actes i de tots aquells i aquelles que ens vulgueu acompanyar en aquesta festa que preparem com sempre amb molt entusiasme. 


Tots els treballadors d’Allegra posem un granet de sorra perquè la il·lusió de continuar fent una bona feina no es perdi i la celebració del nostre 8è aniversari n'és una de les mostres més boniques.


Us hi esperem a tots!!!!


Sílvia Mateu
Coordinadora Assistencial


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada